Ενημέρωση για τα Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΤΗΣ ΕΡΤ 26/6/2018
27 Ιουνίου 2018

Αγαπητοί φίλοι/ες της ΕΡΤ,

Όπως γνωρίζετε, η θητεία του πρώτου Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου (ΣΚΕ) της ΕΡΤ, μαζί με τις παρατάσεις, διήρκεσε 2,5 χρόνια. Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2015 και έληξε τον Ιούνιο του 2018. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους και όλες που συμμετείχαν, για την ουσιαστική συμβολή τους και αποφασιστική συνεισφορά τους στο έργο παραγωγής δημόσιας αξίας της ΕΡΤ.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ, τα Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου θα λειτουργήσουν το 2019 ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία, για όλες τις περιφέρειες.
Η συμμετοχή των πολιτών, δηλαδή, θα γίνεται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας και τα αιτήματα / παρατηρήσεις / κριτικές / παράπονα / ιδέες θα μεταφέρονται στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας και με δέσμευση της Διοίκησης θα απαντώνται/ικανοποιούνται.
Τα αποτελέσματα αυτής της διαδραστικής επικοινωνίας θα αξιολογηθούν από το τμήμα ΚΕΕΠ και την Διοίκηση της ΕΡΤ και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η μορφή που θα έχει στο μέλλον το ΣΚΕ (φυσική παρουσία, ηλεκτρονική συμμετοχή ή και τα δύο).

Σας ζητάμε να συνεχίσετε να ενδιαφέρεστε, να συμμετέχετε και να αξιολογείτε την ΕΡΤ. Είτε ως φορείς, είτε ως ενεργοί πολίτες που επιθυμείτε και συνεισφέρετε έμπρακτα για μια ποιοτική Δημόσια Τηλεόραση, ανοιχτή στην κοινωνία.

Τμήμα ΚΕΕΠ της ΕΡΤ, 14/1/2019